SAJJAN

SAJJAN är en pionjär inom tillverkning av värmebeständigt gjutgods, tillverkade genom, centrifugal- och precisionsgjutning. Företaget erbjuder en mångsidig produktportfölj som bland annat fixturer och korgar, strålrör, ugnsrullar och nät.

SAJJAN

SAJJAN har en stor intern designavdelning som designar kundanpassade produkter och lösningar. Samtidigt erbjuder de standardiserade fixturer, korgar, brickor för många av de vanliga ugnstyperna. Gjutningar hos SAJJAN tillverkas i enlighet med ASTM-, DIN- och ARE-standarder.

Vi arbetar med världsledande leverantörer till värmebehandlingsindustrin

Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda det mesta för värmebehandlare, klicka på respektive leverantör nedan, om du inte hittar det du söker tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa dig.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.