Nya maskiner

CalorMet är en ledande leverantör av utrustning och maskiner för värmebehandling. Med vår långa erfarenhet inom ugns-installationer kan vi erbjuda kundanpassade lösningar utifrån era specifika behov och krav.

Optimala lösningar för alla typer av industriugnar

Vi har en lång erfarenhet av att förse marknaden med kundanpassade industriugnar för olika typer av värmebehandlingsprocesser. Med fler än 2000 levererade ugnar har vi den spetskompetens som krävs för att tillsammans med kund leverera den optimala lösningen.

Oavsett om det gäller små labbugnar eller stora vagnugnar, låga temperaturer eller +1200 grader, en enkel anlöpningsugn eller marknadens mest avancerade vakuumugn står CalorMet redo att leverera efter kundens behov.

Här är några exempel på typer av ugnar som vi har levererat:

  • Vagnugn för 1100 grader och last upp till 75 ton
  • Modulär vakuumugn för lågtryckuppkolning och 20 bars gaskylning
  • Hållugn och smältugn för aluminium
  • Enkel kammarugn med med skyddsgas
  • Bandugn för lödning

Experter på anpassade industriugnar

Värmebehandling omfattar ett stort antal processer som ofta kräver olika ugnslösningar. CalorMet är det självklara valet när det gäller kundanpassade industriugnar oavsett vilken process det handlar om.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.