Reservdelar

Med ett lager och verkstad i Västerås samt ett stort nätverk av leverantörer kan vi leverera reservdelar till de flesta maskiner och utrustningar för värmebehandling inom hela Norden och Baltikum.

Optimala lösningar för alla typer av industriugnar

CalorMet har ett lager i Västerås vilket ger oss en fördel när det gäller att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranser av kritiska varor och förnödenheter till våra kunder. Med vårt lager kan vi förvara och hantera ett brett utbud av reservdelar och komponenter som behövs för att hålla er värmebehandlingsutrustning i drift.

Vi har etablerat ett stort nätverk av pålitliga underleverantörer som kan förse oss med reservdelar till de flesta ugnstillverkare och modeller på marknaden. Detta gör att vi kan säkerställa att ni har tillgång till de specifika komponenter som behövs för att åtgärda eventuella problem eller utföra underhållsåtgärder på era ugnar. Vi förstår vikten av att minimera nedtid och arbetar därför aktivt för att snabbt och effektivt förse er med de reservdelar ni behöver.

Här är några exempel på våra reservdelar och förnödenheter:

  • Packningar
  • Fläktmotorer samt vingar
  • Hållugn och smältugn för aluminium
  • Termoelement
  • Härdolja
  • Ugnskedjor

Genom vårt välsorterade lager i Västerås och vårt omfattande nätverk av underleverantörer är vi er pålitliga partner när det kommer till tillhandahållande av reservdelar för er värmebehandlingsutrustning.

Experter på anpassade industriugnar

Värmebehandling omfattar ett stort antal processer som ofta kräver olika ugnslösningar. CalorMet är det självklara valet när det gäller kundanpassade industriugnar oavsett vilken process det handlar om.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.