Service

Vi utför all typ av service som omfattar värmebehandling eller värmebehandlingsutrustning. Vårt flexibla team utför såväl mindre åtgärder som större planerade serviceuppdrag på alla ugnstyper med kringutrustning.

Optimala lösningar för alla typer av industriugnar

CalorMet har ett kompetent och flexibelt serviceteam som betjänar hela Norden och Baltikum. Genom att erbjuda proaktiv service minimerar vi risken för oförutsedda produktionsavbrott. Vid akuta behov är våra tekniker alltid redo att snabbt och effektivt lösa problemet och säkerställa att er produktion kan fortsätta.

Genom våra serviceavtal erbjuder vi regelbunden och pålitlig service samt snabb tillgänglighet vid akuta behov där vi även lagerhåller kritiska reservdelar. Vi skapar individuella serviceplaner för varje uppdrag för att garantera kundanpassad service och underhåll som uppfyller kundens specifika behov.

Här är några exempel på typiska servicearbeten vi utför:

  • Årlig underhållsservice
  • Kedjebyte i batchugn
  • Hållugn och smältugn för aluminium
  • Byte av element
  • Ugnsbesiktning inklusive funktionskontroll
  • Kundanpassad serviceavtal

Oavsett värmebehandlingsutrustning så kan vårt kompetenta team utföra service för maximal tillgänglighet och minimera produktionsstopp.

Experter på anpassade industriugnar

Värmebehandling omfattar ett stort antal processer som ofta kräver olika ugnslösningar. CalorMet är det självklara valet när det gäller kundanpassade industriugnar oavsett vilken process det handlar om.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.