Projekt

Renoveringar och moderniseringar av värmebehandlingsutrustning är ofta nödvändiga för att säkerställa hög produktivitet och energieffektivitet. CalorMet har den spetskompetens och erfarenhet som krävs för att driva projekt från idé till implementering.

Optimala lösningar för alla typer av industriugnar

Renoveringar, modifieringar och ominfodringar av ugnar kan vara stora och komplexa projekt som kräver omfattande kunskap och erfarenhet. CalorMet är specialiserade på projekt inom värmebehandlingsutrustning och har den långa erfarenhet och spetskompetensen som krävs för att uppgradera den befintliga utrustningen enligt morgondagens krav.

Vi förstår vikten av att hålla er utrustning uppdaterad och produktionseffektiv för att möta de föränderliga behoven inom er bransch. Vårt team av experter kan hjälpa er med projekt för att förbättra prestanda, förlänga livslängd eller anpassa er utrustning till nya processer eller behov.

Här är några exempel på typiska CalorMet projekt:

  • Konvertering från gas-brännare till el-värmning
  • Renovering
  • Modernisering av styrsystem
  • Ommurning/ominfodring
  • Mekanisk ombyggnad

Experter på anpassade industriugnar

Vi tar hand om varje steg i projektet, från planering och design till installation och slutgiltig kvalitetskontroll. Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom området kan ni lita på CalorMet för att leverera en framtidssäker uppgradering av er värmebehandlingsutrustning.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.