Leverantörer

För att möta branschens breda behov och krav på produkter av högsta kvalitet samarbetar CalorMet med flera världsledande leverantörer för utrustning och produkter inom värmebehandling.

RD Technologies tillhandahåller svetsade produkter i olika värmebeständiga ståltyper för industriella ugnar. Med ett eget konstruktionssteam skräddarsyr RD produkter anpassade efter kundens behov. Samtidigt erbjuder de ett stort sortiment av standardiserade produkter för en stor variation av ugnstyper.

Under de senaste tio åren har PhoenixTM utvecklat ett innovativt koncept för att erbjuda enkelhet i processen för temperaturjämnhetsmätning. Med ett erfaret team betjänar PhoenixTM en växande internationell kundbas.

Super Systems, SSi, är ett amerikanskt företag med över 100 års erfarenhet inom branschen som tillverkar instrument för processkontroll inom värmebehandling. SSi har lång erfarenhet av att möta branschens krav med teknologi.

Inductoheat har mer än 60 år av erfaraenhet av induktionsvärmning. Förutom att tillverkar egna induktionhärdsmaskiner driver de även två kommersiella härdverkstäder i Stuttgart och Darmstadt. Detta ger dem en unik processkunskap med stora möjligheter att provköra och utveckla sina egna maskiner.

Med bas i Italiens centrum för industriella ugnar, konstruerar och tillverkar IVR ugnar och anläggningar för flertalet värmebehandlings-processer. Med lång erfarenhet inom industriella ugnar kan IVR leverera allt från enkla kammarugnar till mer avancerade kontinuerliga ugnar för varierande processer såsom sätthärdning, lödning eller nitrering.

BON Group utmärker sig med sina högpresterande produkter som grundar sig i en lång utvecklingsprocess som startade redan 1949. Till skillnad från andra aktörer på marknaden är BON Groups produkter specialiserade inom- och endast framtagna för värmebehandling.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.