BON Group

BON Group utmärker sig med sina högpresterande produkter som grundar sig i en lång utvecklingsprocess som startade redan 1949. Till skillnad från andra aktörer på marknaden är BON Groups produkter specialiserade inom- och endast framtagna för värmebehandling.

Högpresterande produkter

BON Group är en tysk koncern som består av tre bolag – Burgdorf, Osmirol, Nüssle. Bolagen har olika produktområden där Burgdorf är fokuserade på härdoljor, Osmirol säljer polymer för släckning och Nüssle är specialiserade maskeringsfärg (stop-off).

Vi arbetar med världsledande leverantörer till värmebehandlingsindustrin

Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda det mesta för värmebehandlare, klicka på respektive leverantör nedan, om du inte hittar det du söker tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa dig.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.