Våra tjänster

CalorMet är en ledande leverantör av utrustning, maskiner och tjänster för värmebehandling. Vi erbjuder en omfattande rad av produkter och förnödenheter för att möta alla behov inom branschen.

CalorMet är en ledande leverantör av utrustning och maskiner för värmebehandling. Med vår långa erfarenhet inom ugns-installationer kan vi erbjuda kundanpassade lösningar utifrån era specifika behov och krav.

Vi utför all typ av service som omfattar värmebehandling eller värmebehandlings-utrustning. Vårt flexibla team utför såväl mindre åtgärder som större planerade serviceuppdrag på alla ugnstyper med kringutrustning.

CalorMet specialiserar sig på renovering och uppgradering av ugnar för värmebehandling. Vi har lång erfarenhet och kompetens för att möta morgondagens behov.

Vi har ett lager för snabb tillgång till reservdelar och förnödenheter för värmebehandlingsutrustning. Vi ser till att ni har de komponenter som krävs för att hålla er värmebehandlingsutrustning igång.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.