Inductoheat

Inductoheat har mer än 60 år av erfaraenhet av induktionsvärmning. Förutom att tillverkar egna induktionhärdsmaskiner driver de även två kommersiella härdverkstäder i Stuttgart och Darmstadt. Detta ger dem en unik processkunskap med stora möjligheter att provköra och utveckla sina egna maskiner.

Inductoheat

De tillverkar både standard- och specialanpassade maskiner för att tillgodose marknaden med maskiner för alla olika typer av behov. Allt från manuella enkla maskiner till fullt automatiserade produktionslinjer.

Vi arbetar med världsledande leverantörer till värmebehandlingsindustrin

Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda det mesta för värmebehandlare, klicka på respektive leverantör nedan, om du inte hittar det du söker tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa dig.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.