ECM

Som världsledande tillverkare av vakuumugnar med expertis inom lågtrycksuppkolning (LPC), designar och tillverkar ECM innovativa värmebehandling-lösningar. Med fokus på den gröna omställningen och energieffektiva lösningar är ECM det självklara valet för framtidens processer.

Världsledande tillverkare av vakuumugnar

ECM särskiljer sig med ett modulärt ugnskoncept som heter ICBP. ICBP-serien består av modulära installationer som är avsedda för härdning, lågtrycks-/vakuumkarbonisering och lågtrycks-karbonitridering. Idag finns det över 297 installationer motsvarande mer än 1476 vakuumkarboniseringsceller runt om i världen.

Vi arbetar med världsledande leverantörer till värmebehandlingsindustrin

Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda det mesta för värmebehandlare, klicka på respektive leverantör nedan, om du inte hittar det du söker tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa dig.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.