IVR

IVR

Med bas i Italiens centrum för industriella ugnar, konstruerar och tillverkar IVR ugnar och anläggningar för flertalet värmebehandlings-processer. Med lång erfarenhet inom industriella ugnar kan IVR leverera allt från enkla kammarugnar till mer avancerade kontinuerliga ugnar för varierande processer såsom sätthärdning, lödning eller nitrering.

IVR arbetar i nära samarbete med kunden i alla steg av projektet, med kontinuerlig dialog för att säkerställa att kundens behov och krav möts. Kombinationen av stor kunskap inom ugnsteknik och hög processkunskap sörjer för innovativa effektiva ugnslösningar.

Personlig service

Vårt team med lång erfarenhet och stort engagemang står redo att hjälpa er med både utrustning eller tekniska frågor, vi kan det mesta!

Kvalitet

Vare sig det handlar om en ny ugn, en reservdel eller ett servicearbete är vårt fokus alltid att du som kund ska få det levererat med högsta kvalitet.

Teknik

Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och de bästa leverantörerna för att kunna ligga i framkant och tillgodose det bästa för just er.